Pozdravljeni!

Leto je naokoli, uzrla sem se nazaj in pregledala (po spominu, slikah, zapiskih) kaj smo v tem letu počeli. Leto 2022 je bilo zame precej težko, veliko mentalnih in fizičnih izzivov.  Praksa joge in vse ostale tehnike so mi pomagale prebroditi in iti čez ovire.

Bolezen, oskrba in smrt očeta je bila posebna preizkušnja, situacija v kateri se zaveš česa je človek sposoben.

Uspelo mi je, da so vadbe potekale nemoteno skozi celo leto, kar je pomagalo tudi meni.

Kaj smo skupaj počeli?

Imeli smo preko 290 ur vodenih vadb (vštete so skupinske, individualne ure, privat skupine ter otroška joga). Imeli smo nekaj delavnic, gostujoče učitelje ter mesečne gong zvočne kopeli (deset v koledarskem letu), katere vodi izjemni Vladimir Janc. Lepo se je prejela vadba joge in savnanja, katera poteka enkrat mesečno.

Na prostem smo izvedli 108 pozdravov soncu in celo poletje jogirali v naravi. Septembra smo zamenjali lokacijo dvorane, tako v Trbovljah kot tudi v Zagorju.

Novo sezono vas je začelo lepo število začetnikov, nekateri ste prišli nazaj po pavzi, eni prekinili z vadbami, nekaj pa vas je z mano še od samega začetka (dvanajsto leto teče). Hvala vsakemu posebej.

V veliko veselje so mi individualne ure s prav posebno punčko. Poimenovala jo bom sončna in srčna učiteljica z večnim nasmehom. Hvala njeni mamici za priložnost in zaupanje.

Vodila sem pet dnevno jutranjo jogo v Ankaranu na delavnicah poimenovanih Nebeško letovanje. Program pod vodstvom Uroša Adriana je bil izjemen. Njemu bi se rada posebej zahvalila za vso podporo in predano znanje. Hvala, ker si, Uroš Adrian (https://urosadrian.com/).

Na področju mojega izobraževanje se ni toliko dogajalo kot prejšnja leta. Potrebovala sem odmor, a vseeno bila na nekaj super jogijskih delavnicah, meditacijah in različnih dogodkih za osebno rast in razvoj. Pri jogi je učenje vsakodnevno. Še vedno se izobražujem preko jogijske akademije Marka Stephensa.

V načrtu imam nov tečaj, katerega se že zelo veselim. Tisti, ki se udeležujete mojih vadb, veste, da so zelo raznolike in dodajam kar se mi zdi smiselno in potrebno.

Hvala za zaupanje, podporo, povratne informacije, vse nasmehe, objeme, komentarje in disciplino. Skupaj rastemo, se razvijamo in si pomagamo. Naša jogijska skupnost sega od Radeč do Litije, na delavnice pa pridete iz cele Slovenije.

Želim vam čudovito leto 2023. Namaste, se vidimo v januarju in gremo naprej :).

Hvala, Tanja