Mnenja vadečih

Tadasanajoga

Mnenja vadečih so neprecenljiv vir povratnih informacij o mojem delu. Vedno sem vesela povratnih informacij, dobrih in slabih. Le tako lahko izboljšam način dela in se poglobim v področja, kjer mi primanjkuje znanja.  Preberite si nekaj vtisov vadečih, mogoče vas prepričajo, da pridete na vadbe Tadasane joge :).

Jogo pri Tanji bi priporočal vsem ljudem, saj pozitivno vpliva na vse tri ravni človeka (telesno, duševno in umsko). Po jogi se obenem počutim sproščeno, napolnjenega z energijo ter ponovno ”skalibriran” na prave frekvence. Najboljše nočne spance v tednu imam ponavadi na dneve vadb. Kar mi je pa še posebej všeč pri Tanji so pa povratni maili, kjer so na preprost način prikazane in razložene vaje, ki smo jih delali na zadnji vadbi, zakaj smo jih delali, kaj pomenijo te vadbe ter kako vplivajo na nas na vseh treh ravneh.

Robi

V veselje mi je obiskovati Tanjine ure joge. Med vadbo se res popolnoma sprostim. Tanja je super vaditeljica in oseba nasploh.

Maruša B.

Najprej sem bila malo skeptična glede obiskovanja joge. Nisem vedela, kaj naj pričakujem, saj se nikoli nisem ravno zanimala za jogo. Tanja mi je dala možnost, naj poskusim, če mi bo všeč. Očitno mi je, saj po enem letu še vedno jogiram. Sicer nam je korona malo ponagajala, ker se ne moremo družiti, ampak tudi na daljavo gre. Enkrat tedensko obiskujem (sem obiskovala – zopet korona) srečanja. Vedno je bilo zanimivo, Tanja je polna pozitivne energije, vsakega lepo sprejme in ga med samo vadbo usmerja. Po vadbi si napolnjen z energijo. Upam, da se kmalu spet vidimo … v živo.

Mojca

Zelo raznolike vaje, ki se ne ponavljajo in se jih zato ne naveličaš. Osebno so mi vadbe Tadasana joge pomagale odpraviti kronično bolečino v hrbtu. Poleg tega pa te na vajah pričaka vedno nasmejana in pozitivno naravnana inštruktorica Tanja.

Petra S.

Tanja je čudovita oseba in prav takšna inštruktorica joge. Ni samo ena od Instagram bejb, ki jih zanima samo kako izgledajo v kakšni od asan, ampak ima veliko znanja o človeškem telesu, o pomembnosti dihanja, jogo jemlje celostno, ne samo skozi asane. Poleg znanja pa ure Tanjine joge čudovito poveže njena mnogoletna praksa, ki vadbo spremenijo v čudovito izkušnjo.  Ure vodi jasno, sproščeno in s pridihom neke prijetne sproščenosti, ki pomiri tudi v najbolj zahtevnem yin položaju 🙂 Vesela sem, da sem te spoznala Tanja in komaj čakam na kakšno uro spet v živo!

Katarina M.

Z jogo v Tadasani sem srečala že kar kakšnih 5 let nazaj. Takrat sem bila v čudni fazi v svojem življenju, počutila sem se nekoliko izgubljeno in sem ugotavljala, kdo in kaj v resnici sem in si želim postati. Do takrat o jogi nisem niti razmišljala, ker sem nekje dobila napačno mišljenje, da je morda premalo intenzivna in »dolgočasna« zame. K Tanji sem šla prvič na pobudo prijatelja, ki je k njej hodil že od njenih začetkov. Najbrž dejstvo, da je od takrat minilo že pet let in sem še vedno članica Tadasane joge, veliko pove 😀 Odkrila sem, da mi joga resnično zelo pomaga in da je vse prej kot dolgočasna. Joga mi pomeni tako fizično kot psihično vadbo ter sprostitev. To je moj čas, čas, ki ga imam, da se povežem s seboj, da odmislim stresne situacije dneva in tedna, da se znova opomnim, kaj je tisto, kar je resnično vredno in kaj ne, in da spustim stvari, ki mi v življenju ne koristijo. Občutke po odhodu z joge težko opišem, vsak namreč doživlja po svoje in vsakič je malo drugače, odvisno v kakšni situaciji sem in kaj v tistem trenutku rabim. Tanja je poleg tega, da je top inštruktorica joge, postala tudi dobra prijateljica. Vedno je pripravljena prisluhniti, pomagati, svetovati – ne samo v zvezi z jogo. Tako da tale Tadasana je zame cel paketek terapij 😉

Katja

Tadasana joga in joga s Tanjo ni zgolj gibanje ter delanje asan. Je popotovanje. Vsaj za nekaj časa nas Tanja s strokovnim vodenjem popelje v umirjen svet, kjer si lahko uspeš umiriti misli ter dodobra razgibati telo. Namaste.

Darja

Sem ne preveč gibčna in tudi ne pretirana ljubiteljica meditacije ali duhovnosti, po mojem mnenju torej anti joga tip. Kljub takim pomislekom sem šla poizkusit. Tanja me je s svojo toplino, umirjenostjo, jasnim vodenjem vaj (z variantami za manj gibljive) in brez posebne duhovnosti, takoj osvojila. Z jogo sem celo malce izboljšala gibljivost, se sproščam (četudi še nisem ljubiteljica meditacije), predvsem pa uživam.

Nevenka

Ob soočanju z boleznijo mi je joga pomagala, da sta se moje telo in um našla. Nadzirano dihanje me je sproščalo in umirilo. Priporočam.

Sonja

Nimam rada skupinskih vadb, še težje se pripravim v solo izvedbi. Ker pa sem vseeno rada razgibana, je joga resnično najboljše zame, saj zaradi prisiljene drže v službi telo potrebuje Tanjo ;o) Vsak se ukvarja sam s sabo, kakšna posebna oprema ni zahtevana. Po jogi se počutim sproščena, brez napetosti in predvsem psihično brez bremen.

Bernarda-Biro Zupan

Joga zame pomeni predihati telo, navznoter in navzven. Ozavestiti vsako celico, ki poganja delovanje in omogoča življenje.
Takšno gibanje mi pomaga preusmeriti fokus stran od vsakdanjega življenja, stresa… ter se poglobiti vase in začutiti telo.
Med vadbo Tanja poskrbi za to, tudi ko misli odplavajo kam drugam. V ospredje postavlja posameznika kot edinstvenega, unikatnega, kar se mi zdi bistvenega pomena, saj je vsako vadbo treba prilagoditi sebi in svojim zmožnostim. Brez primerjanja z drugimi, brez obremenjevanja z okolico. Prostor in čas, ki je namenjen meni, tebi, vsakomur. 🙂

Deja

Tanja je sončna, srčna učiteljica joge. Ob stiku z njo si vselej zaželim bolje poskrbeti zase, za svoje telo, svoj tempelj. V meni močno spodbuja željo po gibanju v naravi. S svojo predanostjo poučevanju joge je vzor skrbnosti in nežne, ljubeče pozornosti, prav tako razumevanja vsakega posameznika. S svojim zgledom, z veganstvom, s skrbjo za okolje in z nesebično pomočjo sočloveku, nas vse že vrsto let vabi k prispevku za boljši in lepši svet. 

Z ljubeznijo, Ana