Opisi vadb

Joga je za vsakogar. Če dihaš, potem lahko vadiš. Če smo zategnjeni, nefleksibilni, se ne znamo umiriti in mislimo, da zaradi tega nismo primerni za jogo, je odgovor enostaven: »Da, ravno zato joga, da izboljšamo naše počutje in telesno stanje.«

Začetna skupina

Vadba je namenjena tistim, ki se prvič srečujete z jogo ali želite nezahtevno vadbo. Delamo lažje asane, osnovne dihalne tehnike, razlage so bolj podrobne. Vadba se prilagaja skupini ter tudi posamezniku tako, da se lahko vedno priključite.

Nadaljevalna skupina

Dobrodošli v skupino, če že poznate osnovo jogijske prakse ter vadite redno, oz. je vaš namen redna vadba. Tudi v tej skupini prilagodim položaje in zahtevnost. Vadbe so raznoliko zasnovane, udeleženci najdejo v njih vedno kakšen nov izziv. Pri vadbah si pomagamo s kvadri, jogijskim trakom, včasih z zloženo odejo ali bolsterjem.

Individualna joga

Ta vadba je namenjena posamezniku, lahko tudi paru. Vadba se prilagodi potrebam posameznika glede na počutje, zdravstveno stanje, poškodbe ter želje vadečega.

Namenjena je tudi osebam, ki nimajo rade skupinskih vadb oz. nimajo časa takrat, ko so na urniku skupinske vadbe.

Joga za otroke

Vse pridobljeno znanje lahko uporabiš v praksi: v šoli, pred nastopi, tekmami in vsakdanjem življenju.
Na vadbah joge se imamo lepo, ne tekmujemo med seboj, si pomagamo, sodelujemo in se včasih igramo, plešemo in pojemo. Uporabljamo glasbila, jogijske karte, delamo tudi v parih, ko je potrebno, pa poslušamo en drugega.
Vaje potekajo v dveh skupinah – od 8 do 12 let ter od 13-leta dalje.

Joga za podjetja

V kolikor želite svojim zaposlenim ponuditi nekaj več in hkrati poskrbeti za njihovo zdravje, večjo učinkovitost pri delu, vzdržljivost in izboljšati odnose znotraj podjetja, potem je joga prava izbira.

Vadba se lahko izvaja pred, po ali med delovnim časom, urnik se prilagodi vašim željam.

Preverite urnik vadb

Pridružite se kateri od skupin ali pa se dogovorite za individualen termin po vaših željah. Z veseljem vam bom svetovala.