108 pozdravov soncu

Zdravo!

Predolgo je minilo od zadnje objave. Še eno posebno, drugačno leto je za nami. Tudi v jogijskem/poslovnem smislu je bilo potrebno dosti prilagoditev, slalomiranja in novega znanja.

Kratek pregled kaj smo počeli tekom leta:

  • v začetku leta so vadbe potekale preko spleta, v zasebni skupini v živo, snemala sem video posnetke, za tiste ki imajo radi krajše vadbe, ko jogirajo sami doma;
  • za Zavod za mladino in šport Trbovlje sem izvedla ure joge preko Zoom-a;
  • ponovno se so začele vadbe v dvoranah v manjših skupinah, ki smo jih pričakali nasmejani in srečni, da se lahko vidimo, nasmehnemo, objamemo;
  • od junija do septembra je čas joge v naravi, katera že vrsto let poteka na Kipah nad Trbovljami;
  • avgusta sem v sodelovala s http://www.sos-sola.si/, izvedli smo 9 delavnic (za prvo triado), na katerih se je z jogo srečalo 70 šolarjev, jeseni preko dnevov dejavnosti še 80.
  • septembra smo začeli z vadbami v dvoranah za otroke in odrasle. Enkrat mesečno sem izpeljala jogijski dogodek (tematsko obarvan), v sodelovanju z gosti.

Vmes sem poskrbela tudi za lastno izobraževanje in opravila 100 urno usposabljanje za učiteljico Integralnega dihanja pri dr. Milanu Hosti. Že drugo leto se preko spleta izobražujem pri svetovno cenjenemu učitelju joge iz Kalifornije, Marku Stephensu.

V veliko zadovoljstvo in vzpodbudo so mi povratne informacije vadečih, ki mi dajejo dodatno motivacijo za poglabljanje, raziskovanje različnih področjih (ne samo jogijskega) o delovanju uma in telesa. Predano vsak sam “vzame”, kar trenutno potrebuje.

Hvala vam za zaupanje, nadaljujemo januarja polni zagona. Srečno v novem letu, namaste!

Tanja